به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) از سیزدهم تا نوزدهم آبان ماه، 193 کتاب ادبی منتشر شد. از این میان 99 کتاب چاپ اول و 94 کتاب تجدید چاپ محسوب میشود. 142 کتاب تألیفی است و 51 عنوان کتاب ترجمه از متون خارجی است. 129 عنوان کتاب در تهران منتشر شد و 64 کتاب سهم ناشران شهرستان بود. 62 کتاب کودک و نوجوان به چاپ رسید و 13 عنوان کتاب آموزشی و کمک درسی راهی بازار کتاب شد.
«گنجینه آثار ادگار آلنپو» در 562 صفحه از سوی انتشارات رادمهر راهی بازار کتاب شد. «جاناتان مرغ دریایی» ریچارد باخ با ترجمه کاوه میرعباسی از سوی نشر نی به ویترین کتابفروشی ها راه یافت و «آدمکشها» چارلز بوکوفسکی در نشر نیماژ به چاپ دوم رسید. «اتللو» ویلیام شکسپیر با ترجمه م.ا.بهآذین به چاپ هفتم رسید و «مزرعه حیوانات» جورج اورول با ترجمه در نشر ماهی چاپ چهارمی شد.
«شاگرد قصاب» عنوان ترجمهای است از یک رمان که به قلم پیمان خاکسار از سوی نشر چشمه در نوبت چهارم چاپ قرار گرفت. «ویرانههای آسمان» کریستین بوبن به بازار آمد و مجموعه داستان «قشنگتر از تو» اثر آلبرتو موراویا در نشر نیلا به بازار آمد.
«باغ گذرگاههای هزارپیچ» خورخه لوئیس بورخس با ترجمه احمد میرعلایی به چاپ دوم رسید. «زندگینامه و برگزیدهای از سخنان گابریل گارسیا مارکز» عنوان کتابی است که در 80 صفحه از سوی انتشارات بیاضی راهی بازار کتاب شد. «سفر فیل» ژوزه ساراماگو چاپ دومی شد و «شبهای روشن» فئودور داستایوسکی به چاپ سیزدهم رسید.
«نی سحرآمیز و داستانهای دیگر» بوهومیل هرابال با ترجمه پرویز دوایی در نشر آگه منتشر شد. «پیشگامان شعر فارسی» نصرالله امامی در 154 صفحه از سوی نشر جامی وارد بازار کتاب شد و «رودکی پدر شعر فارسی» و «شاهنامه ابومنصوری» محمد دهقانی بر پیشخان کتابفروشیها نشست. «رد پای» سیروس نیرو به بازار رسید و «پذیرفتن» گروس عبدالملکیان در نشر چشمه برای هشتمین بار زیر چاپ رفت.
«چه زود مهمانی تمام شد» گزیده اشعار رسول یونان چاپ سومی شد. «این که روی تخته است کشور است» هادی خورشاهیان به دست علاقهمندان رسید. «شورشگر بیآشتی» کامیار عابدی از سوی نشر ثالث به دست ادب دوستان رسید. «در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود» علی انسانی منتشر شد و نمایشنامه «گذر پرندهای از کنار آفتاب» محمد چرمشیر برای چهارمین بار منتشر شد.
«نامیرا» صادق کرمیار در انتشارات کتاب نیستان برای هفدهمین بار زیر چاپ رفت و «ته خیار» هنوشنگ مرادی کرمانی در انتشارات معین به چاپ ششم رسید.