علی آبان در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) عنوان کرد: تازهترین مجموعه شعری که آن را آماده انتشار کردهام «هر شب شعری برای باران» نام دارد. مجموعه شعری نیز با عنوان «عاشق که باشی» آماده انتشار دارم که شامل شعرهای کوتاهم میشود. هر دو این مجموعهها شعر سپیدند که اولی شعرهای نیمه بلند و دومی شعرهای چهارسطری مرا شامل میشود.
شاعر مجموعه شعر «قرار ما روی پل ورسک» ادامه داد: قصد دارم با بررسی دوباره پایاننامه دکتریام آن را نیز برای انتشار آماده کنم. این کتاب که حاصل سالها تحقیق و پژوهش من است «شاعران دانشگاهی» نام دارد.
وی افزود: موضوع «شاعران دانشگاهی» برای نخستین بار در ایران مورد پژوهش قرار گرفته است. برخی منتقدان در ایران همواره بر این باور بودند که استادان خوب هیچگاه شاعران خوبی نبودهاند. من بر خلاف این نظر سه نسل از شاعران دانشگاهی را نام برده و به زندگی و آثار آنها پرداختهام. از ملکالشعرا بهار که پدر شعر دانشگاهی در ایران است تا حمیدی شیرازی، بدیعالزمان فروزانفر و جلالالدین همایی و دیگران تا نسل دوم که به مظاهر مصفا، استاد شفیعی کدکنی و مهرداد اوستا میرسیم. در این کتاب به نسل سوم شاعران دانشگاهی نیز پرداختهام که شاعرانی چون سیدحسن حسینی، قیصر امینپور، بهزاد خواجات، محمدرضا روزبه، صابر امامی و دیگران را دربرمیگیرد.
شاعر مجموعه شعر «در پیراهنت سنگری جا مانده است» ادامه داد: کتاب «شاعران دانشگاهی» کار تحلیلی جامعی است. این کتاب حدود 500 صفحه است و یکی از انتشاراتهای مروارید، آگاه یا زوار آن را منتشر خواهد کرد.
علی آبان متولد دوم آبان 1344 در روستای افتلت مازندران است. وی دکترای زبان و ادبیات فارسی خود را از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد دریافت کرده و اکنون نیز عضو هیات علمی این دانشگاه است. «چهل و هشت»، «پنجشنبهها با تو»، «قرار ما روی پل ورسک» و «در پراهنت سنگری جا مانده است» نام برخی از کتاب های این شاعر و استاد دانشگاه است.