نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که در غرفه موسسه خانه کتاب در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات حضور یافته بود، به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: به نظر من کارهای ارزشمندی در زمینه ترویج کتابخوانی از سوی خبرگزاریها انجام شده است اما به دلیل عدم حمایتهای کافی حرکت آنها به کندی صورت میگیرد، باید بدانیم که کار رسانهها به نوعی رقابت با سایر رقبای مجازی است که با شیوههای مختلف در حال جذب مخاطبان هستند، بنابراین رسانهها باید تلاش کنند از رقبای خود عقب نمانند.
ابراهیم نکو بیان کرد: در شرایط کنونی رویکرد افراد در سطح جامعه به کتابخوانی به دلیل ورود تکنولوژیهای جدید و افزایش روز افزون رسانههای مجازی و اینترنتی متفاوت شده است. بر این اساس اول باید تغییری در رویکرد مطبوعات در جامعه شکل گیرد این تغییر رویکرد و رویه میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مطبوعات و رسانهها میتوانند با ارائه دست آوردهای جدیدشان در اینچنین نمایشگاههایی جامعه را به سمت مطالعه سوق دهند. حضور مردم در این نمایشگاه نشان میدهد که افراد علاقهمند همچنان در جامعه حضور دارند و اگر ما بتوانیم مدت زمان این گونه نمایشگاهها را زیادتر کنیم و امکانات لازم را فراهم کنیم میتوانیم مردم را به سمت کتابخوانی جلب کنیم.
نکو در پاسخ به این سوال که مطبوعات و رسانهها تا چه اندازه توانسته است جامعه را به سمت مطالعه سوق دهد، گفت: به نظر من خلائی در این زمینه وجود دارد و مطبوعات و رسانهها باید راه حلهایی را برای این مساله بیابند اما پیدا کردن راه حلی که جامعه را به سمت مطالعه سوق دهد تا حدی سخت به نظر میرسد.