سید محمد حسینی، مدیر انتشارات موسسه کتابشناشی شیعه به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: عالم ربانی و فقیه صمدانی آیتالله حاج شیخ حبیب شریف کاشانی از اسلامشناسان و متخصصان دانشهای گوناگون اسلامی از فقه و اصول و رجال و تراجم و تفسیر و کلام و حدیث بود. وی عمری را به تألیف و تدریس این علوم گذراند و آثار ارزشمندی در زمینههای پیش گفته از خود به یادگار گذاشت.
وی با بیان اینکه، کتاب حاضر تازهترین اثر از مجموعه پژوهشهای حوزه رجال و تراجم موسسه کتابشناسی شیعه است، اظهار کرد: مؤلف در این اثر پس از تعليقاتي كه بر كتاب (رياض) و موسوم به (ايضاح الرياض) در شرح حال متقدمين بر عصر مؤلف نگاشته، تصميم به تأليف اين كتاب گرفته و در آن كني و القاب علماء مقدم بر صاحب رياض و مشهورين از علماء متأخر را با اشاره به بعضي از تأليفات مشهور آنان به گونهاي مختصر در 10 باب و يک خاتمه در شرح حال خود نوشته و آن را در شب دوشنبه ۲۱ رجب ۱۳۱۷ به پايان برده است.
وی اظهار کرد: از تألیفات به جای مانده از این عالم ربانی که مورد توجه و استقبال فناوران آن دانش نیز بوده و هست کتاب گرانسنگ «لباب الألقاب في ألقاب الأطیاب» است که در موضوع تراجم و شرح حال علمای اسلامی از شیعه و سنی نوشته شده است. این اثر از سوی تراجمنگار بزرگ شیعه در عصر حاضر مرحوم حاج شیخ آقا بزرگ تهرانی مورد توجه قرار گرفته و وی در آثارش از این کتاب بسیار استفاده کرده است. همچنین این کتاب نظر عالم مجاهد آیتالله حاج سید ابوالقاسم کاشانی را به خود جلب کرده تا آنجا که تقریظی بر آن نوشته و عنایت خود را نسبت به این کتاب در آن بیان کرده است.
حسینی ادامه داد: آیتالله حاج شیخ حبیب الله شریف کاشانی کتاب «لباب الألقاب في ألقاب الأطیاب» را در 10 باب و یک پیوست به نام «ذنابة» سامان داده است که این پیوست در شرح حال علمای مذاهب دیگر اسلامی است و 10 باب این کتاب به شرح حال علمای شیعه اختصاص یافته است.
به گفته حسینی، بیش از 10 سال گذشته مرحوم علامه سیدمحمدعلی روضاتی (قدس سرّه) در نامهای به حضرت آیتالله استادی خواستار تحقیق و نشر لباب الألقاب شد و چنین نوشت: «در میان این آثار گرانبها جای کتاب پر مطلب و بسیار نفیس لباب الألقاب مرحوم آیتالله الحاج ملا حبیب کاشانی خالی بود، إنشاالله توفیق تجدید طبع آن به شرط مقابله با نسخه صحیحه و تعلیقات و تکمله به وسیله خود حضرت عالی نصیب گردد که کار بسیار مفید و ارزشمندی خواهد بود.»