الهه رجبیفر در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره ارائه کتابهای الکترونیک جشنواره نقد کتاب، عنوان کرد: یکی از ویژگیهای دوازدهمین دوره برگزاری جشنواره «نقد کتاب» این است که تمام مراحل ثبت نام در جشنواره «نقد کتاب» اعم از ثبت نام، دریافت مقالات و داوری به صورت الکترونیک انجام شد. بنابراین ارتباط مخاطب ما با سایت جشنواره بسیار بیشتر شده است.
مسئول دبیرخانه جشنواره نقد کتاب افزود: از آنجا که اغلب مخاطبان سایت جشنواره «نقد کتاب»، نویسندگان مقالات هستند، طبیعتاً ما دنبال برآورده کردن بخشی از نیازهای مخاطبانمان بودیم که با ارائه نسخه الکترونیک این آثار به صورت کاملاً رایگان، گامی در این جهت برداشتیم.
وی با اشاره به اهداف ارائه این آثار گفت: ارائه این کتابهای الکترونیک روی سایت جشنواره ضمن ایجاد ارتباط دو سویه با نویسندگان عرصه نقد کتاب و مشارکت جمعی شرکت کنندگان، به بالا بردن اطلاعات مخاطبان درباره نقد کتاب و پیشینه برگزاری ادوار مختلف جشنواره کمک میکند و نویسندگان میتوانند با مطالعه این آثار کاستیها و مشکلات آثار خود را برطرف کنند.
رجبیفر همچنین درباره چگونگی دسترسی به این آثار گفت: علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت جشنواره نقد کتاب به آدرس naghdeketab.ir به بخش «کتابخانه نقد کتاب» مراجعه کنند. این بخش دارای دو زیر مجموعه «جشنواره نقد کتاب» و «کتاب نقد» است. بخش «جشنواره نقد کتاب» که به کتابهای مربوط به این جشنواره مربوط میشود، دو زیر مجموعه «گزارش جشنواره» و «مقالات برتر» را دربر میگیرد.
وی ادامه داد: بخش «گزارش جشنواره» شامل 9 کتابچه درباره روند برگزاری جشنواره، داوران، اسامی برگزیدگان و معرفی کوتاهی از مقالات برتر است و مجموعه کامل مقالات برگزیده دورههای مختلف جشنواره نیز در بخش «مقالات برتر» ارائه شده است. اما بخش «کتاب نقد» نیز دارای سه بخش «مقالات بلند نقد» با 14 عنوان، «تئوری نقد» با 9 عنوان و «اخلاق نقد» با دو عنوان کتاب است.
مسئول دبیرخانه جشنواره نقد کتاب درباره بخش «مقالات بلند نقد» نیز توضیح داد: این بخش دارای 14 عنوان کتاب درباره نقد و بررسی آثار برگزیده در جشنوارههای فرهنگی، گزیدهای از نقدهای منتشرشده در کتاب ماه در حوزههای مختلف، نقد برخی از رمانهای برگزیده در حوزههای مختلف، نقد آثار افرادی مانند جلال آل احمد، علی موسوی گرمارودی، حسن بصری و غیره است.