به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وی با ابراز تاسف از نشنیدن سخن منطقی در رد دعوت از سلمان رشدی در کنفرانس خبری توسط مسئولان نمایشگاه کتاب فرانکفورت افزود: انتظار میرفت مسئولان مربوطه با درک درست از نگرانیهای صدها میلیون مسلمان در سراسر جهان به افراطیگری بدخواهان مجال عرض اندام نمیدادند.
صالحی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامنی از ظرفیتهای فرهنگی جهت عدم حضور این نویسنده مساله ساز و هتاک استفاده کرد اما نگاه سیاسی و غیر منطقی بانیان این رخداد مانع از پذیرش این خواسته منطقی شد.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید مجدد بر دایر نبودن غرفه ملی ایران تصریح کرد: فعال نبودن این غرفه به معنای انفعال این غرفه و پایان اعتراض مسلمانان نخواهد بود و مسیر این اعتراضات قانونی و فرهنگی با بهرهگیری از ظرفیتهای بخش خصوصی داخلی و سایر ناشران مسلمان تا آخرین روز نمایشگاه فرانکفورت ادامه مییابد.
وی در پایان تاکید کرد: یقینا در این شرایط ایجاد شده فعالان نشر داخلی و ناشران مسلمان با آگاهی از مسئولیت خطیر خود به خوبی در این زمینه نقش آفرینی خواهند کرد.