به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا بهرمان، رئیس پژوهشکده هنرهای سنتی با بیان این مطلب تصریح کرد که با برگزاری این نمایشگاه دانشجویان رشته صنایع دستی با کاربرد تحقیقات خود و تولیدکنندگان نیز با پژوهشهایی که در حوزه فعالیتشان انجام گرفته است آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه رشته صنایع دستی در تمامی دانشگاههای هنر کشور راهاندازی شده افزود: سالیانه دانشجویان بسیاری در این رشته فارغالتحصیل میشوند و هر کدام بنا به مقطع تحصیلی رسالهای را ارائه میدهند که اکثر آنها به پژوهشهای اصیل و خلق آثار هنری میانجامد.
بهرمان با اشاره به اینکه این رسالهها معمولا به بخشهای کتابخانهای واگذار و بدون استفاده رها میشوند، تصریح کرد: یکی از وظایف دانشگاهها برقراری ارتباط با بخش تولید است که متاسفانه این ارتباط همواره قطع است.
وی اظهار کرد: با توجه به ارتباط مستحکمی که میان پژوهشکده هنرهای سنتی با نظام دانشگاهی و مخاطبان بخش تولید برقرار است این پژوهشکده در نظر دارد به منظور برقراری این ارتباط نمایشگاهی را از رسالههای دانشجویان رشته صنایع دستی برگزار کند.
بهرمان با اشاره به استقبال خوب دانشگاهها برای شرکت در این نمایشگاه تصریح کرد که نخستین نمایشگاه رسالههای دانشجویی در رشته صنایع دستی با همکاری دانشگاه هنر تهران، مرکز آموزش عالی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، دانشگاه الزهرا و دانشگاه سوره برگزار شد.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه در هفته دوم مهرماه امسال در پژوهشکده هنرهای ملی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود تصریح کرد :بازدید علاقمندان در این نمایشگاه آزاد است.
بهرمان خاطرنشان کرد: با برگزاری این نمایشگاه فرصتی فراهم میشود تا دانشجویان رشته صنایع دستی و تولیدکنندگان این حوزه بتوانند با یکدیگر ارتباط مستقیم برقرار کرده و با نحوه فعالیت یکدیگر آشنا شوند.